dissabte, 27 de setembre de 2008

NOU CURS!

Teatreros/es!
Com ha anat l'inici del nou curs? Molt dur deixar d'estar de vacances per tornar-nos a tancar massa hores al dia dins d'unes aules poc il·luminades on aviat passarem a agafar el color del fluorescent que substituïrà el sol que poc o molt ens hagi pogut tocar aquest estiu?
Doncs bé, nou curs començat i el grup de teatre ja comença a escalfar motors perque ben aviat poguem tornar-nos a trobar tots plegats i fer un munt de coses noves que ens distreguin una mica d'aquesta rutina tan enganxifosa i avorrida que implica la facultat! Evidentment però que cada any hem d'intentar ser millors i fer més pal·lesa la nostra qualitat. Per aquest motiu, aquest any ens cal motivació, motivació que trenqui les barreres, que ens faci crèixer com a grup i que ens permeti assolir nous reptes. A poc a poc, potser no en som prou conscients, hem anat millorant moltes coses que els anys anteriors fallaven, però encara queda un llarg camí per recòrrer, i qui millor per acompanyar-nos en ell que la motivació, la implicació i el compromís. Hi han aspectes que tenen relació amb aquests tres termes que hem, entre tots, de millorar. No es tracta d'imposar obligacions a ningú, ni d'exigir uns mínims d'assistència, ni una puntualitat, es tracta de ser respectuós amb aquells que ens envolten. Aquest grup l'hem tirat endavant entre tots i hem de conseguir que això segueixi sent així, que sapiguem com si les coses es fan bé, després tindrem majors satisfaccions, i que si realment un no se sent suficientment motivat ha de ser-ne conscient i intentar evitar que això perjudiqui la feina de molts altres que s'esforcen, i que potser sí que se'n senten.
De cara al nou any, aquesta hauria de ser la filosofia principal, la honestitat i el respecte a tots i cadascú de nosaltres i al grup.